Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g torsk
1/2 dl finhakket rød paprika
1/2 dl finhakket purre
1/2 dl hakket sjampinjong
salt
pepper
smør el. margarin
aluminiumsfolie
Tørk av filetene og druss på salt og pepper. Del filetene dersom de er store. Er filetene tykke kan du dele de på langs nesten i to (lage en lomme). Fordel fyllet på halvparten av filetene og legg den andre over eller fyll det i "lommen".
Smør aluminiumsfolien med smeltet smør/margarin. Pakk fiskefiletene inn og legg dem på grillen. Stek ca. 10 min. på hver side. Server med salat og brød eller bakt potet, eller legg fisken i et pitabrød som er varmet på grillen.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt