Flere resulteter finnes under oppskriften
7-800 g fersk filet av torsk
8 stk tunger av torsk
400 g lever av torsk
1 egg
1 ts salt
1/2 ts pepper
3 ss hvetemel eller griljermel
1 ss balsamique-eddik
1 ts jordnøttolje
olivenolje
friske urter
gressløk
dill
kjørvel
Rens leveren fri for hinner, og hold den mest mulig hel. Dryss over litt salt og stek den i 4-5 minutter i panne.
Legg leveren på et fat og del den i litt mindre biter. Drypp jordnøttolje og balsamique-eddik over leverbitene.
Skjær fiskefileten i serveringsstykker, tørk dem, dryss over litt salt og pepper og stek dem gyldne på middagsvarm panne. Tungene vendes i sammenpisket egg og griljermel og stekes på panne. La dem renne av på et kjøkkenpapir.
Anrett lever, stekt fisk og tunge på tallerken og server med kokte poteter og en frisk salat med urter og fransk dressing.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt