Flere resulteter finnes under oppskriften
1 pk dypfryst torskefilet, ca 400 g
5 dl vann
salt
hel hvitpepper
Saus:
4 egg
200 g smør eller margarin
2 ss sterk sennep
Pynt:
Sprø salatblad
dill
Legg den tinte fisken i kaldt, saltet vann. La den koke opp og tilsett hele pepperkorn. Legg på lokk og la den trekke til den er ferdigkokt.
Kok eggene i 10 minutter, avkjøl. Skrell dem og hakk dem fint.
Smelt smøret i en liten tykkbunnet gryte. Bland inn sennepen og de hakkede eggene. Varm opp sausen forsiktig.
Anrett fisken på varmt serveringsfat. Hell sausen over og pynt med salatblad og dillkvister.
Server med ris eller kokte poteter.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt