Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg fersk torskefilé
1 dl vann eller fiskebuljong av terning
salt
litt hakket løk
4 hele korn allehånde
1/2 laurbærblad
Til sufflérøren:
1 boks asparges- eller sjampinjongsuppe
1 dl fløte + fiskekraften
2 eggeplommer
2 eggehviter
Pynt:
1 boks asparges, ca 300 g
100 g rensede reker
Legg fisken i ildfast form sammen med væske, salt, løk, allehånde og laurbærblad.
Dekk med lokk eller folie, og kok fisken i ovnen i ca 20 minutter ved 200 C.
Fisk opp allehåndekorn og laurbærblad.
Til sufflérøren rører du ut innholdet av suppeboksen med fløten og kraften i formen. Pisk inn eggeplommene.
Skjær inn de stivpiskede eggehvitene, og bre blandingen over fisken i formen.
Stek i 20 minutter til, uten lokk.
Varm opp asparges og reker i aspargeskraften, la dem renne av seg, og pynt den nystekte suffléen med dem.
Server med hvitt brød og smør og en salatbolle.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt