Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg renskåret torsk
2 dl yoghurt
2 ss tandooripasta fra glass
1 ss malt koriander
1 ss spisskummin/jeera
1/2 sitron
Skjær fiskefileten i 8 like store biter. Legg dem på et fat. Bland krydderet sammen med yoghurt, hell det over fiskestykkene og vend forsiktig. La det ligge og marineres i ca 2 timer.
La fiskestykkene få dryppe av seg litt. Legg dem utover i en ildfast form. Skru stekeovnen på maksimum styrke. Når den er varm legger du inn fiskestykkene og baker dem til de begynner å bli mørke i kantene, ca 10 minutter.
Server med basmatiris og en enkel salat med yoghurtdressing med mynte.
Alt som bærer betegnelsen tandoori er marinert i yoghurt eller kulturmelk med smakssterkt krydder, før det stekes i varm leirovn. Tandooriretter er derfor smakfulle uten å være saltet, men i stedet smaksmettet med syre og krydder. her på ovnen skrus på maksimum varme.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt