Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g torskefilet
salt
pepper
1 ts smør/margarin
1 ts karri
1/2 løk, hakket
1 liten purre i tynne skiver
1 gulrot, grovt revet
1 grønn paprika i små biter
2 dl fiskebuljong
Dryss salt og pepper over fisken, og legg den i en ildfast form. Smelt smøret i en panne, og bland karrien. Tilsett grønnsakene og la dem surre ca. 5 min. Fordel dem over fisken, hell på fiskebuljong og dekk formen med folie. Stekes i ovnen ved 225 grader 25 min. Server kokte poteter til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt