Flere resulteter finnes under oppskriften
4 egg
4 ss vann
gressløk
6 skiver, ½ cm tykke
torskerogn
3 ss smør
1 ts salt
1 ts hvit pepper
Slå to eggeplommer og to hele egg i en bolle. Hell i vann, dryss i gressløk, salt og pepper. Pisk friskt noen ganger til smeten er homogen, men ikke for lenge.
Brun smøret i panne på middels varme. Når smøret er lyst nøttebrunt, helles smeten i pannen. Drei hurtig på pannen slik at smeten fordeler seg og ikke setter seg fast. Legg skivene av torskerogn på, slik at de varmes.
Når underdelen av omeletten er stekt fast, men før oversiden er det, brettes omeletten sammen over torskerognskivene og legges på tallerkenen.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt