Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g fersk filet av torsk
1 fedd finhakket hvitløk
10 g hvetemel
1 dl fiskekraft/fiskebuljong
250 g erter
600 g vernus muslinger, evnt. blåskjell
2 hardkokte egg
12 aspargesskudd
250 g rensede reker
1/2 dl ekstra fin kaldpresset olivenolje
1/2 bunt persille
salt
Surr hvitløken i oljen. Strø salt på fisken, vend den i mel og legg den i kjelen. Hell over vin og fiskekraft.
Ha i erter, asparges og finhakket persille. Kok dette opp og ha så i rekene. Åpne muslingene i en stekepanne og legg dem over i kjelen.
Server med hardkokte egg i båter.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt