Flere resulteter finnes under oppskriften
4 stykker lettsaltet torsk med skinnet på
2 ts anisfrø
8 poteter
2 gulrøtter
2 løk
4 ss smør
1 bunt dill
nykvernet svart pepper
Tørk av skinnsiden på fiskestykkene med kjøkkenpapir. Krydre skinnet med pepper og strø på anisfrø. Stek fiskestykkene med skinnet ned i tørr teflonpanne på sterk varme i ca 3 minutter. Snu fisken forsiktig slik at skinnet sitter på. Stek dem ferdig på den andre siden - det går fort, men avhenger av tykkelsen på stykkene.
Skjær poteter, gulrot og løk i små biter. Stek potet- og gulrotbitene i smør på middels varme til de begynner å bli myke. Tilsett løk og stek videre til alt er gyllent. Hakk dill og rør det inn.
Fordel de stekte grønnsakene på tallerkener og legg fiskestykkene oppå.
Server med syltede rødbeter.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt