Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g fryst torskefilet i serveringsstykker
1 ts olivenolje
salt
pepper
Sennepsaus:
2 ss finhakket løk
1 ts smør/margarin
1 ss grov sennep
2 1/2 dl fiskekraft/buljong
1 dl skummet melk
2 ts maisenna utrørt i litt kaldt vann
salt
pepper
gressløk, finklippet
Først lager du sausen: Surr løken blank i smøret. Tilsett sennep og la den surre med et lite øyeblikk. Hell på fiskekraft og melk, og la sausen koke opp. Jevn den med maisennavannet. Smak til med salt, pepper og gressløk. Stekk fiskestykkene i olje på middels varme, 3-4 min. på hver side. Dryss salt og pepper over. Server med sausen, kokte poteter og rårevne gulrøtter.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt