Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg torsk i et stykke
salt
pepper
50 g bacon
100 g sjampinjonger
3 ss smør eller margarin
garnityr:
sitron
persille
erter
tomater
Gni fisken inn med salt og pepper.
Klipp bacon i strimler, skjær soppen i skiver. Legg begge deler i bunnen av en ildfast form.
Legg fisken i formen og plasser noen smørklatter på toppen.
Dekk fatet med aluminiumsfolie og stek fisken på 175 C i 40-50 minutter, etter tykkelsen. Plasser nederst i ovnen.
Serveres med sitronskiver og persille, samt tomater fylt med erter.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt