Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g torskefilet
1/4 ts salt
1/4 ts pepper
1 1/2 dl hvitvin
1/2 dl hønsebuljong (vann + terning)
1 ss sitronsaft
2 ts myk margarin
1 ss hvetemel
1 dl skummet melk
1 dl druer delt i 2 (fjern steinene)
Smør en ildfast form, og legg fisken i. Dryss over med salt og pepper. Bland vin, buljong og sitronsaft, og hell over fisken. Dekk til og stek fisken i ovnen ved 200 grader 15 min. Smelt margarin i en liten kjele. Rør inn mel, og spe med melk mens du rører godt. La sausen koke opp. Ta fisken ut av ovnen, og hell væsken fra formen i sausen. Visp godt. Hell sausen over fisken igjen, og dryss druene over. Sett formen i ovnen igjen ved 230 grader, og stek 5 min. eller til sausen har fått farge. Kokte poteter og grønnsaker hører til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt