Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 boks torskerogn
2 tomater
4 ss finhakket dill
3 egg
3 dl melk
salt
pepper
6 ansjosfileter
Skjær torskerognen i skiver som legges lagvis med tomatskiver og dill i ildfast form.
Pisk sammen egg og melk og smak det til med salt og pepper.
Hell eggeblandingen over torskerognen. Sett formen i ovnen ved 225 C midt i ovnen i ca 25 minutter.
Ta formen ut av ovnen og legg ansjosfiletene på. Sett formen inn i ovnen igjen noen minutter så ansjosen blir varm og setter smak til innholdet.
Retten kan serveres varm eller kald med kokte poteter til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt