Flere resulteter finnes under oppskriften
400 g torskefilet
salt
pepper
1 ss matolje
2 finhakkede fedd hvitløk
1 ts revet frisk ingefær eller 1 krm kajennepepper
10 cm purre i ringer
1 boks knuste tomater
evt vann til å spe med
Skjær fiskefiletene i biter. Strø salt og pepper på begge sider. Varm opp matoljen i en tykkbunnet gryte. Fres hvitløk, ingefær og purre under omrøring i 30 sekunder.
Tilsett de knuste tomatene og legg i fiskestykkene, kok opp og småkok i ca 5-7 minutter, avhengig av tykkelsen på fiskefiletene.
Smak til eventuelt også med litt kajennepepper, og server gryten med kokt ris og en lettkokt grønnsak, f.eks. grønne erter, sukkererter eller grønne bønner.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt