Flere resulteter finnes under oppskriften
800 g skreifilet
6 sjampinjonger i tynne skiver
1 dl olivenolje
1 løk i tynne båter
8 tomater
1-2 finhakkede hvitløkfedd
salt
pepper
1 dl tørr hvitvin
noen blader frisk sar
1 liten gren frisk rosmarin
den grønne delen av en fennikel
1 krydderbukett
Sett stekeovnen på 200 C. Skåld tomatene og del dem i båter. Hell olivenolje i en ildfast form og fordel grønnsakene i formen. Legg sar, rosmarin og fennikel på toppen sammen med en krydderbukett. Stek i stekeovnen i 10 minutter.
Skjær fisken i fire serveringsstykker og dryss over salt og pepper. Legg fiskestykkene over grønnsakene og hell over hvitvinen. Stek videre i stekeovnen til fisken er ferdig, ca 15 minutter.
Server straks rett fra formen med bagetter til.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt