Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg renskåret filet
2 stk rødløk
2 stk fennikel
4 dl fløte
salt
pepper
saus
1,5 l fiskekraft
2 dl fløte
150 g usaltet smør
1 ss eddik
salt
sitron
Fileten skjæres i passe porsjonsstykker (250 g). Legges på platå, saltes og pepres. Legg gjerne en smørklatt på fisken. Settes i stekovn og bakes i 15 minutter på 250 C.
Kutt løken i skiver. Fennikel renskes og kuttes. Fløten kokes inn til den blir litt tykk. Ha i grønnsakene som kokes møre. Smak til med salt og pepper.
Fiskekraften kokes inn til nesten det halve. Kraften jevnes med meljevning og kokes i 20 minutter. Hell i fløte og pisk inn smøret. Smak til med eddik, salt og sitron.
Server med kokte poteter, gulrøtter og broccoli.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt