Flere resulteter finnes under oppskriften
basis: 1 kg rogn
1 ss salt
2 ts farin
1 dl olje
Skyll og tørk rognen. Strø på en blanding av salt og sukker. La den ligge kjølig 1-2 døgn.
Skrap rognen ut av hinnen og rør den sammen med olje. Smak om det er behov for mer salt. Liten rogn som det er vanskelig å skrape av hinnen kan moses gjennom en sikt.
Fyll kaviaren på små glass. Hell litt oje over og skru tett til. Oppbevar kaviaren mørkt og kjølig. Da kan den holde 2-3 uker. For lengre tids oppbevaring må den dypfryses.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt