Flere resulteter finnes under oppskriften
700 g poteter, gulrøtter og aspargesbønner
salt
1 ss smør
600 g filet av torsk
1 ss hvetemel
salt
pepper
3 ss olje
revet skall av 1 sitron
1 ss kapers
3-4 syltede agurker
3-4 ansjosfileter
1 ss hakket persille
2 sitroner til pynt
Rens grønnsakene og kok dem møre i saltet vann. Skjær gulrøtter og poteter i skiver og bønnene i mindre stykker. Damp dem i litt smør.
Skyll og tørk fisken godt. Vend fiskestykkene i en blanding av mel, salt og pepper.
Stek fisken i olje til den er pent brun på begge sider.
Tilsett sitronskall og -saft, kapers, agurker i skiver, hakket ansjos og persille. La det bli gjennomvarmt sammen med fisken.
Anrett fisken med alle ingredienser på varmt fat. Legg grønnsakene ved siden av og pynt med sitronbåter.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt