Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 kg torskefilet
1 ss hvetemel
salt
1-2 ss olje
2 ss smør eller margarin
2 dl hvitvin
12 fylte oliven
saus:
1 ss olje
1 løk
1/4 grønn paprika
4 tomater
Trekk skinnet av fiskefileten, del den i 4 stykker. Vend dem i mel tilsett salt.
Varm olje og smør i stekepannen, legg fiskestykkene i og brun dem pent på begge sider.
Varm oljen til sausen. Kok finhakket løk i den til den er mør, men ikke brun.
Ta kjernene ut av paprikaen, skjær den i skiver og damp den sammen med løken noen minutter.
Flå tomatene, del dem i båter. Bland dem med løken og paprikaen, hold alt sammen varmt.
Bland vin og oliven i tomatsausen og varm den. Koketid 20-25 min.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt