Flere resulteter finnes under oppskriften
750 g torskefilet
salt
pepper
sitronsaft
1 pk nudler
2 store løk
3 ss smør
1-2 ts karri
1/2 ss hvetemel
3 dl kraft
litt kajennepepper
1 egg
brødrasp
persille til pynt
Skjær fisken i firkantede stykker. Gni dem med sitronsaft og dryss litt salt over. La dem ligge kjølig 15-20 minutter.
Kok nudlene i lettsaltet vann til de er møre og la dem renne godt av.
Skjær løken i ringer og damp dem i 1 ss smør. Tilsett karri etter smak.
Dryss melet over, spe med kraften og kok sausen godt opp. Smak til med salt, pepper og kajenne og hold sausen varm.
Vend fiskestykkene i sammenpisket egg og deretter i brødrasp tilsatt salt og karri, og stek dem lysebrune.
Bland nudlene i sausen og hell det over på varmt fat. legg fisken oppå.
Pynt med persille og server straks.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt