Flere resulteter finnes under oppskriften
1 dl sorte oliven 8 purrer 3 ss olivenolje 400 g skinn- og beinfri torskefilet 4 hardkokte egg, hakkede salt pepper
Ta steinene ut av olivenene og skjær dem i biter. Skyll purrene godt, legg dem i kokende vann og kok dem i 5 minutter. Skjær purrene i skiver og ha dem i en kasserolle sammen med olivenoljen. Legg på lokk og la det stå og trekke på helt svak varme i 15 minutter. Purren skal ikke få farge, bare mykne. Rør om av og til. Hell litt vann på purren og tilsett oliven. La det stå og trekke på helt svak varme i 30 minutter til. Smak til med salt og pepper. Kok i mellomtiden fisken i saltet vann. Skrell eggene og hakk dem. Server fisken med purrestuingen og hakket egg.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt