Flere resulteter finnes under oppskriften
1 tykk loffskive
1 liten bunt persille
2 ss olivenolje
finrevet skall av 1 sitron
salt
pepper
4 skinn- og benfrie torskefileter á ca 100 g
2 ts sennep, gjerne grov
majones til servering
Forvarm ovnen til 200 C. Bryt loffskiven i biter og ha dem i en matprosessor eller mikser sammen med persillen. Miks til en finsmulet masse, drypp over oljen, tilsett sitronskall, salt og pepper og miks alt raskt sammen igjen.
Legg torskefiletene i en grunn, ildfast form og smør litt sennep på hver. Press et jevnt lag med smuler på toppen.
Stekes i 8-10 minutter til lokket er sprøtt og torsken er gjennomstekt.
Serveres med en skjefull majones og gjerne dampede nypoteter og broccoli.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt