Flere resulteter finnes under oppskriften
1 kg torskefilet med skinn
2 ss peanøttolje
2 ss lys soyasaus
40 g ingefærrot, skrelt og finskivet
salt
750 g asparges, tynne
1 ss asiatisk sesamolje
1 1/2 ss syltet ingefær
Forvarm ovnen til 200 C.
Legg fiskefiletene med skinnsiden ned i en smurt ildfast form. Pensle den skivede ingefæren med peanøttolje, stenk med soyasaus og dryss dette over fisken. Dekk formen med aluminiumsfolie og stek fisken midt i ovnen til den så vidt er gjennomstekt. Ca. 25-30 minutter.
Fyll imens en kjele trekvart full med vann og kok opp. Ha litt salt i vannet og tilsett aspargesen. Kok til de såvidt er møre. Ca 4-5 minutter. La dem renne godt av.
Legg aspargesen i gittermønster midt på 4 varme tallerkner. Fordel fisken over. Stenk med sesamolje og garner med syltet ingefær. Server straks.
Anisstekt torsk med pytt i panne
Bakt torsk og skalldyr med ingefærsaus
Brasert torskefilet med sjampinjong
Dampet torskefilet med reker og blåskjell
Fiskefat med blåskjell og hvitløkmajones
Frityrkokt torskefilet med safranris
Grillet torsk med anis og yoghurt
Ovnsbakt skrei med nøtter og urtesmør
Ovnsbakt torsk med ingefær og asparges
Ovnsbakt torsk med sjampinjong og hvitløk
Ovnsstekt torsk med smakelig pynt
Ovnsstekt torsk med svart trompetsopp
Saltbakt torsk med basilikumsaus
Salte torskeboller med hvitløkmajones
Sitrongravet torsk på polynesisk vis
Sprøstekt skrei med timiansaus
Sprøstekt torsk med rødvinssaus
Sprøstekt torskehode i rømmesaus
Steketorsk med bacon og eplesaus
Stekt torsk med hvitløk og potetpuré
Stekt torsk med koriander og risotto
Stekt torsk med krydret grønnsaksblanding
Suppe på torsketunger og byggryn
Torsk med sennep- og osteskorpe
Torsk med sitron- og persillesjy
Torsk stekt i hvitløk med pasta og neslesaus
Torskeboller med hvitløksmajones
Torskefileter eller -skiver stekt i panne
Torskefileter med ansjos og kryddergrønt