Flere resulteter finnes under oppskriften
1 porsjon Pilaffris
1 boks (ca 200 g) sjampinjongskiver
1-1 1/2 ss margarin eller smør
1 paprika
1-2 ts basilikum eller oregano
Lag pilaffrisen (se egen oppskrift), gjerne med bløtlagt naturris. Gjør i mellomtiden i stand sopp og paprika. Hell vannet av soppskivene. La dem surre en stund i fettet. Del, kjern ut og skyll paprikaen, skjær den i strimler eller terninger.
Bland den ferdigkokte risen med sopp og paprika. Smak til med støtt basilikum eller oregano og eventuelt litt salt.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker