Flere resulteter finnes under oppskriften
10 poteter i tynne skiver
2 hakket løk
1 ss olje
1 ss eddik
3 ss vann
2 ss tomatpuré
1 ss sesamfrø
3 dl melk
basilikum
grønnsaksbuljong
urtesalt
Stek løk i oljen. Tilsett etter 5 minutter eddik, vann, tomatpuré og grønnsaksbuljong. La det hele koke noen minutter. Bland i potetene, og hell alt i en ildfast form.
Hell melk over blandingen og dryss over med basilikum og sesamfrø. Stek formen ved 180 C i ca 45 minutter.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker