Flere resulteter finnes under oppskriften
125 g finhakket sjampinjong
1 liten hakket løk
1 liten squash, hakket
1 hakket gulrot
25 g usaltede peanøtter
125 g ferske loffsmuler
2 ss finhakket frisk persille
1 ts gjærekstrakt
fint havremel eller havregryn til forming
olje
salt
nymalt pepper
Surr soppen uten olje i en teflonpanne. Rør jevnlig i 8-10 minutter for å fjerne all væsken.
Kjør løk, squash, gulrot og nøtter i matmølle til blandingen begynner å bindes.
Rør inn sopp, loffsmuler, persille, gjærekstrakt, salt og pepper.
Bruk havregryn eller -mel og form fire burgere og avkjøl dem til de er faste.
Stek burgerne i svært lite olje i en teflonpanne i 8-10 minutter til de er gyllenbrune. Snu dem én gang. Serveres varme med en sprø salat.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker