Flere resulteter finnes under oppskriften
3 dl hvetemel
5 dl melk
2 egg
1boks (300 g) maiskorn
½ purre
2 gulrøtter
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss finhakket persille
margarin til steking
Bland mel, melk og egg til en glatt røre. La røra svelle ca 30 minutter.
La maisen renne av seg. Finsnitt purren og riv gulrøttene på rivjern. Bland alle grønnsakene i røra og ha i salt, pepper og persille.
Smelt margarin i stekepanne og legg i røre med en skje. Stek lappene pent brune på begge sider.
Server lappene ved siden av en suppetallerken eller en råkostsalat.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker