Flere resulteter finnes under oppskriften
100 g margarin
4 1/2 dl hvetemel
2 ss melk
6-8 hakket løk
1 dl hakket kål eller broccoli
1 boks tomater
grønnsakbuljong
rosmarin
timian
karve
urtesalt
Bland margarin, hvetemel og melk til en deig som formes som et paiskall i en smurt, ildfast form. Stek ved 225 C i 15 minutter, eller til skallet er gyllenbrunt.
La resten av ingrediensene må koke i 10 minutter. Hell fyllet over paiskallet og stek i 15-20 minutter ved 180 C.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker