Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss. olje
3 hvitløksbåter, finhakket
2 store løk, oppskåret
3 gulrøtter, i terninger
1 kålhode
2 l. buljong
1 eple, raspet
3 ss. tamari
1/2 ts. hvitløkspulver
1/2 ts. basilikum
1/2 ts. persille
Riv av kålbladene, og fjern "kjernen" som ikke skal brukes i suppa. Varm oljen i en kjele på middels varme, tilsett hvitløk og løk, som freses i 5 minutter. Ha i resten av grønnsakene og stek til de er myke (ca. 5 minutter). Hell over buljongen, epleraspet og krydrene. La suppa koke over svak varme i en time.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker