Flere resulteter finnes under oppskriften
500 g frisk spinat eller 300 g dypfryst
2 ss smør
1/2 sitron
salt
pepper
muskat
250 g friske sjampinjonger
75 g fløteost
Skyll spinatblad og riv av de groveste stilkene. La dypfryst spinat tine i et dørslag og press ut vannet. Surr spinaten 2-3 minutter i 1 ss smør.
Tilsett moset fløteost og rør til osten har smeltet. Smak til med salt, pepper og muskat.
Rens soppen og skjær den i mindre biter. La dem surre noen minutter i smør og smak til med salt, pepper og sitronsaft. Bland sopp og spinat og hell blandingen over nykokt pasta.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker