Flere resulteter finnes under oppskriften
1 ts solsikkeolje
1/2 ts malt gurkemeie
6 lett knuste kardemommefrø
1 ts lett knust korianderfrø
1 knust hvitløkfedd
200 g basmatiris
4 dl grønnsakbuljong
1,2 dl yoghurt naturell
1 ss ristede solsikkefrø
1 ss ristede sesamfrø
salt
nymalt svart pepper
friske korianderstilker
Varm oljen i en dyp stekepanne med slipp-belegg og ha i gurkemeie, kardemommefrø, knuste korianderfrø og hvitløk. La det frese i ca 1 minutt under omrøring.
Tilsett ris og grønnsakbuljong, kok opp, legg på lokk og la det småkoke i 15 minutter til risen så vidt er kokt.
Rør inn yoghurt og ristede solsikke- og sesamfrø. Smak til med salt og pepper og server risen varm, pyntet med friske korianderstilker.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker