Flere resulteter finnes under oppskriften
400-500 g renskåret svinekjøtt
2 ss hvetemel
1 ts salt
1/2 ts paprika
1/4 ts pepper
2 ss smør eller margarin
1 rød paprika
1 grønn paprika
2 dl rødvin
Skjær kjøttet i ganske tynne skiver, som deles i mindre biter. Vend kjøttbitene i mel/salt/krydderblanding.
Stek kjøttet pent brunt på begge sider i smør i panne.
Rens paprikaene og skjær dem i ringer. Legg dem på kjøttet i pannen.
Hell ved vinen, sett lokk på pannen og la retten putre i ca 10 minutter.
Server med løskokt ris eller spaghetti.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker