Flere resulteter finnes under oppskriften
2 ss. olivenolje
1 stor løk
120 gr. mandler, avskallede
60 gr. basmatiris
1 l. vegetarbuljong
2 purreløk
1 laurbærblad
salt og pepper etter smak
mandelskall fra mandlene
Kutt opp løken og purreløken. Brun løken i oljen. Tilsett mandlene, risen, buljongen, purreløken og laurbærbladet, og la det hele putre i 40 minutter. Brun mandelskallet lett i en tørr gryte (rør ofte, så det ikke svir seg!). Dryss skallet over suppa.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker