Flere resulteter finnes under oppskriften
6 egg
2 løk i tynne skiver, delt i to
10 sjampinjonger i tynne skiver
1 grønn paprika i tynne skiver
2 hvitløkfedd, finhakket
4 tomater i tynne skiver, delt i to
½ ts paprikapulver
½ ts rosmarin
8 skiver bacon i små biter
nykvernet pepper
salt
Hell alt med unntak av eggene i en varm panne med litt olivenolje og la det brunes over middels varme i ca 15 minutter.
Visp eggene lett sammen og hell dem i pannen. Stek til omeletten er ferdig.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker