Flere resulteter finnes under oppskriften
450 g fersk tortellini
125 g ricotta eller kremost
4-6 ss melk
50 g revet mozzarellaost
50 g revet parmesanost
2 hvitløksfedd, knust
2 ss friske blandede urter
salt
pepper
urtekvister til pynt
Kok pastaen etter anvisningen på pakken. Rør om av og til.
Smelt i mellomtiden ricotta eller kremost forsiktig i melken i en stor kjele. Når det er blandet rører du inn mozzarellaost, halvparten av parmesanosten samt hvitløk og hakkede urter, som f.eks. persille, gressløk, basilikum eller oregano.
La den kokte pastaen renne av og ha den i sausen. Rør godt og la det småkoke i 1-2 minutter slik at osten smelter. Smak til med salt og pepper og pynt med urtekvister.
Serveres drysset med resten av parmesanosten.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker