Flere resulteter finnes under oppskriften
1 glass tørket frukt
1/4 glass sukker
1/2 glass vann
1 glass hvetemel
1 ss. olje
1/2 ts. bakepulver
1 ss. soyamel
1 ss. hvetekim
Kok frukten, sukkeret og vannet i en kjele i 4-5 minutter. Tilsett melet, oljen, bakepulveret, soyamel og hvetekim. Bland ingrediensene godt sammen, og stek fruktkaken ved middels varme i tre kvarter.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker