Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g blandet bladsalat eller 1 hodesalat
en neve spiselige blomster (eventuelt)
4 bunter krydderurter for eksempel basilikum, gressløk
merian, bladpersille, salvie, estragon eller fennikel
3-4 ss god vinaigrette (se egen oppskrift)
Vask og rens salaten etter behov. Riv den opp i en bolle. Tilsett eventuelt de spiselige blomstene og urter etter smak. Dynk med vinaigrette, bland godt og server straks.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker