Flere resulteter finnes under oppskriften
1 middels stor squash i terninger
4 modne tomater i små biter
3 ss tomatpuré
1/2 dl vann
1 hvitløkfedd, finhakket
100 g tofu eller revet ost
3 ss olje
2 ts soyasaus
basilikum
oregano
salt
pepper
Varm oljen over middels varme, stek squashen til den blir gulbrun, ca 5 min. Ha i hvitløken, stek 1 minutt til. Tilsett tomatene, salt og pepper og stek 2 minutter.
Hell i vann, soyasaus og tomatpuré, og etter ytterligere 5 minutter tofuen som skal smeltes sammen med de andre ingrediensene.
Krydre med oregano og basilikum like før servering.
Gryta skal ha en fast og tykk konsistens.
Spises gjerne sammen med alu bharati.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker