Flere resulteter finnes under oppskriften
300 g spaghetti
3 ss tomatpuré
4 dl vann
1 1/2 dl hvetemel
75 g smør
salt
hvit pepper
4 egg
revet ost
Kok spaghettien noen minutter kortere tid enn angitt på pakken.
Bland tomatpuré og vann i en gryte. Rør sammen mel og smør og visp massen i tomatvannet når det koker. La tomatsausen koke under omrøring i 4-5 minutter. Smak til med salt og pepper og avkjøl sausen litt.
Rør i eggeplommene, en om gangen og ha spaghettien i sausen. Visp hvitene stive og vend dem forsiktig i.
Ha blandingen i en godt smurt ildfast form og stek gratengen på nederste rille i ovnen ved 180-185 C i 45-50 minutter. Ovnsdøren må ikke åpnes de første 30 minuttene. Serveres straks med revet ost og rørt smør til.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker