Flere resulteter finnes under oppskriften
2,5 dl. bokhvetemel
2 dl. grovt hvetemel
3/4 ts. bakepulver
2 ss. soyamel
4 ss. vann
2 ss. lønnesirup
0,8 dl. olje
0,6 dl. soyamelk
Bland melet og bakepulveret i en middels stor bolle. Hell over olje og melk. Ha i de andre ingrediensene og rør rundt så du får en smidig røre. Stek pannekakene i soyasmør ca. 3 minutter på hver side, eller til de blir gyllenbrune.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker