Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g linser
1 l kokende vann
1 stor løk, hakket
2 hvitløksfedd, finhakket
2 ts revet ingefærrot
2 ss tomatpuré
grønnsaksbuljong
gurkemeie
basilikum
cayennepepper
karri
salt
Hell 5 dl av det kokende vannet, tilsatt grønnsaksbuljong, over linsene og la det stå i 2-3 timer.
Hell av vannet. Stek løk, hvitløk og ingefær til de er myke. Tilsett gurkemeie, linsene, 5 dl vann og tomatpuré. Kok opp under omrøring, senk varmen og la gryta småkoke i 30 minutter. Tilsett krydder noen minutter før du fjerner gryta fra varmen.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker