Flere resulteter finnes under oppskriften
1/2 issalat
75 g druer, delt og uten stener
50 g moden cheddarost, revet
1 stort eple i tynne skiver
3 ss hvitløkkrutonger til pynt
Vinaigrettedressing:
1 ss fransk sennep
1 ss hvitvinseddik
en klype sukker
4 ss solsikkeolje
salt
nymalt svart pepper
Riv salatbladene i små biter og legg dem i en salatbolle. Tilsett druer, ost og eple.
For å lage vinaigrettedressingen har du sennep, vineddik, sukker, salt og pepper i en liten bolle og pisker det godt sammen med gaffel. Tilsett oljen, litt etter litt, og pisk så dressingen tykner.
Hell dressingen over salaten. Bland godt og server straks. Pynt med hvitløkkrutonger.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker