Flere resulteter finnes under oppskriften
60 gr. margarin
120 gr. helkornsmel
50 gr. havregryn
120 gr. sukker
750 gr. epler
250 gr. tørket frukt
1 ts. krydderblanding (f.eks. kanel og kardemomme, eller etter egen smak).
Skrell eplene, fjern kjernene og kutt dem i småbiter. Kok dem ved svak varme i 10 minutter, fjern dem fra varmen, og tilsett den tørre frukten og krydderet.
Bland sammen margarinet, melet, havren og sukkeret til det en grov konsistens. Hell frukten over i en ildfast form, strø havreblandingen over, og varm formen ved 150 grader til smulene brunes, og frukten har myknet.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker