Flere resulteter finnes under oppskriften
250 g løk
2 skiver selleri
1 hvitløkfedd
200 g squash
150 g rå potet
200 g rød paprika
300 g tomat
1 dl olivenolje
2 ss tomatpuré
2 ss soyasaus
1/2 ts timian
salt
pepper
Skjær grønnsakene, ikke tomatene, i små terninger som stekes porsjonsvis etter grønnsakstype i olje i en panne. Krydre med salt og pepper under fresingen. Hell de stekte grønnsakene i en egen gryte etterhvert.
Snitt tomatene på toppen, dypp dem i kokende vann i ca 10 sekunder og la dem avkjøles. Fjern skallet, del dem i båter og legg dem i gryta, som skal småputre i 10 minutter. Smak til med salt, pepper og timian før servering.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker