Flere resulteter finnes under oppskriften
175 gr. kikerter (lagt i bløt noen timer i forveien)
1 laurbærblad
2 ts. olje
1 hvitløksfedd, presset
1 løk, finhakket
4 ss. peanøttsmør
evt. litt buljong
evt. litt brødsmuler
La kikertene renne fra seg, legg dem i en gryte, og hell over rikelig med vann. Tilsett laurbærbladet og kok opp. La ertene koke i 10 minutter på middels varme. Senk varmen, og la ertene småkoke til de er myke (ca. en time). Hell av vannet, fjern laurbærbladet, og mal kikertene til en tykk deig. Varm oljen og stek løken og hvitløken et par minutter. Tilsett kikertene og peanøttsmøret, og buljong, brødsmuler og tomatpuré etter smak- og vips, posteien er ferdig!
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker