Flere resulteter finnes under oppskriften
4 ss. olje
7 hvitløksfedd, finhakkede
8 store løk i strimler
2 l. buljong
2 ss. soyamel
2 dl. tomatjuice eller tomatpuré utblandet med vann
3 ss. fersk persille, finhakket
1 ts. havsalt
2 ss. soyasaus
1/4 ts. hvitløkspulver
1/4 ts. basilikum
1/4 ts. oregano
Varm oljen i en gryte, stek hvitløken over middels varme i et minutt. Ha i løken, og la den surre til den er myk. Hell over buljongen. Bland melet og tomatjuicen og hell blandingen i gryta. La alt koke i 10 minutter, og smak til med krydder. La så suppa putre på svak varme i 20 minutter. Om du vil, kan du tilsette brødterninger rett før suppa serveres.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker