Flere resulteter finnes under oppskriften
2 grovt revne gulrøtter
1-2 purrer i tynne strimler
150 g revne, rå poteter
1/4 ts salt
1 ss brødrasp
Ostesaus:
2,5 dl melk
2 ss hvetemel
25 g smør
100 g ost i små terninger
1/4 ts salt
kvernet pepper
Legg grønnsakene i en smurt, ildfast form. Dryss saltet over. Hell over ostesausen med brødraspet på toppen. Sett formen i ovnen ved 200 C til sausen er gylden og grønnsakene er møre.
Ostesausen lages ved at man visper hvetemel og melk i en gryte, tilsetter smør og koker opp under god røring. Ta så i osteterningene, som løser seg opp i sausen.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker