Flere resulteter finnes under oppskriften
2 store bakepoteter
1 ts solsikkeolje
1 liten løk, finhakket
2,5 cm frisk ingefærrot, revet
1 ts malt spisskummen
1 ts malt gurkemeie
hvitløksalt
yoghurt naturell
friske korianderkvister
Varm ovnen til 190 C. Prikk potetene med gaffel. Bak dem i 40 minutter eller til de er myke.
Del potetene i to på langs, grav ut potetkjøttet og sett det til side. Varm oljen i en stor teflonpanne, ha i løken og stek den myk i noen minutter.
Tilsett ingefær, spisskummen, koriander og gurkemeie og rør over svak varme i ca 2 minutter. Ha i potetene, smak til med hvitløksalt og bland godt slik at potetene blir ordentlig dekket av krydderblandingen.
La potetblandingen surre i 2 minutter til og rør om iblant. Ha blandingen tilbake i potetskallene og pynt hver potet med en skje med yoghurt og en korianderkvist. Serveres varmt.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker