Flere resulteter finnes under oppskriften
5 ss olivenolje
1-2 ss Parmesanost
1/2-1 ts salt
4-5 ss finhakket persille
1 fedd hakket hvitløk
2 ss tørket basilikum
1/4 ts revet muskatnøtt
Ha alle ingrediensene i beholderen til hurtigmikseren. Kjør på middels hastighet til alt er godt blandet og kremaktig.
Smak eventuelt til med mer salt og revet muskatnøtt.
Server sausen kald over nykokt, rykende varm pasta.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker