Flere resulteter finnes under oppskriften
1 lite blomkål
1 liten broccoli
salt
1,2 dl yoghurt naturell
125 g reven cheddarost
1 ts grovkornet sennep
2 ss grovbrødsmuler
salt
nymalt svart pepper
Del broccolien og blomkål i buketter og kok dem i lettsaltet vann i 8-10 minutter til de er knapt myke. La dem renne godt av og legg bukettene i en ildfast form.
Bland yoghurt, ost og sennep i en bolle, smak til med pepper og fordel blandingen over blomkål og broccoli.
Dryss brødsmulene oppå sausen, sett formen under varm grill og la den stå til den er gyllenbrun og boblende. Serveres varm.
Bringebærdessert med pasjonsfrukt
Fylte kålblader bakt i soppsaus
Gratinerte kikerter og artisjokker
Ingefærasparges med cashewnøtter
Krydret aubergine stekt i maismel
Ovnsbakt squash med poteter og tomater
Pastaskjell med spinat og ricotta
Polentamos med blåmuggost og rosmarin
Rørpasta med broccoli og chili
Smørstekte grønnsaker med sjalottløk
Tagliatelle med ertesaus, asparges og bondevikker